İNGİLİZCE CÜMLE TAMAMLAMA İLE İLGİLİ TEST SORULARI 9

 

BOŞLUĞA UYGUN DÜŞEN İFADEYİ BULUNUZ.

 

113-………., but he'll eat anything you put in front of him.

A)Paul doesn't care what you serve

B)We usually feed the dog mince

C)Red wine doesn't go well with fish

D)Dave is practically dying of hunger

E)My niece has always been a strict vegetarian

 

114-Unless the number of orders increases, ……….. .

A)the recession is getting much worse

B)this has been our worst year so far

C)the sales manager is getting worried

D)the entire factory has closed down

E)some of us may soon become unemployed

 

115-………, in case you have to stay there overnight?

A)Have you booked the hotel for a fortnight

B)Please give me a call when you arrive

C)I'm not sure which hotel you should book

D)Why don't you take a change of clothes

E)Can you tell me what time you'll be back

 

116-What I don't like about Mondays……….. .

A)have to work hard on the first day of the week

B)is the fact that I'm always tired

C)I really enjoy the weekends though

D)it's no wonder I love it when Friday comes

E)some of the clients come regularly once a week

 

117-…………, so we were shocked to learn that they had lost.

A)No one really thought they had much of a chance anyway

B)The match had been cancelled because of bad weather

C)Everyone had expected the team to have an easy victory

D)Our team was losing by three goals when we turned off the TV

E)Their opponent was ranked number one in the league

 

118-Evcn though I’ve never tried bungee jumping

A)I can imagine how terrifying it must be

B)I couldn't wait when I had the opportunity

C)I'm not a big fan of dangerous sports

D)I still remember how frightened I was at first

E)I was brave enough to Join my friends for a trial

 

119-As there was no work in his home town for someone with his qualifications, ………… .

A)he had got his degree from the most respected university in the country

B)which meant that he had to remain unemployed, or take a boring job with low pay

C)his mother would miss him if he moved away though

D)it was only a small town with no industry at all

E)he moved to a place where there were more opportunities

 

120-……, but I won't, of course, if you don't want me to.

A)I don't think I will be home by 6 o'clock

B)I'd love to repaint the living room

C)I haven't made any plans for today

D)I certainly wouldn't tell anyone that

E)I am deeply concerned about the environment

 

121-……….., provided that my parents agree.

A)I've booked the tickets for the play on Friday

B)I'm really pleased that you're coming to dinner

C)My whole family is full of admiration for you

D)I'll be going to England to do a summer course

E)My brothers and sisters are always arguing

 

122-As long as you're enjoying your job, ……… .

A)it really doesn't matter how much money you make

B)you should have tried moving to another city for a change

C)it was rewarding both emotionally and financially

D)you didn't keep yourself in good physical health though

E)so many people are unable to achieve real happiness

 

123- Had I not seen it with my own eyes, …………. .

A)I thought I should have my eyes checked

B)you can't imagine how everything happened so suddenly

C)I promise there was nothing really worth seeing

D)I might not have missed such an interesting story

E)I would have considered it impossible to believe

 

124-Although she's not very good at writing letters, ………… .

A)I have no idea where she's living nowadays

B)we haven't been in contact since about 1990

C)we've managed to keep in touch for over ten years

D)I never have much to say to her on the phone either

E)she has to pay large telephone bills every month

 

125-……………; however, hardly any of them stayed until the end.

A)There weren't many students in the class

B)Quite a few people attended the meeting

C)The topic of the lecture was not very interesting

D)My wife and I went to the opera last week

E)The ending of the film was disappointing

 

126-What her born admire most about her…………. .

A)she is so beautifully dressed at all times

B)most of us wish we were a bit like her

C)I wish she would boast about herself less

D)is the way she is always so organised

E)haven't prevented her from coming to work late

 

CEVAP ANAHTARI

 

113B   114E 115D      116B      117C      118A      119E      120B      121D      122A      123E      124C      125B      126D


Detaylı İngilizce Grameri, Videoları ve Testlerine Sağdaki Menüden Ulaşabilirsiniz.
ÜCRETSİZ KPSS VİDEO DERSLER, TESTLER BURADA TIKLAYINIZ


BENZER KONULARI SİTE İÇİNDE ARAYIN








  • SİTE İÇİ ARAMA
  • Kariyerdersleri.com
  • KATEGORİLER
  • HAKKIMIZDA
Mutlu olmayı yarına bırakmak, karşıya geçmek için nehrin durmasını beklemeye benzer ve bilirsin, o nehir asla durmaz.
KPSS MATEMATİK KPSS GEOMETRİ KPSS VATANDAŞLIK KPSS TÜRKÇE KPSS TARİH KPSS COĞRAFYA
İNGİLİZCE ALMANCA İTALYANCA KARİYER OYUN BİLGİSAYAR YAZILIM BİLGİSAYAR NETWORK
BİLGİSAYAR DONANIM BİLİŞİM TERİMLERİ CİLT VE CİLT BAKIMI HASTALIKLARIMIZ İNSAN VÜCUDU NEDİR