İngilizce fill in the blanks test

 

BOŞLUĞA UYGUN DÜŞEN İFADEYİ BULUNUZ.

 

197-........ it is important to know which foods contain the proper nutrients.

A)Unless you want to remain healthy

B)Despite the fact that many young people Buffer from eating disorders

C)Because people who don’t smoke and exercise regularly tend to live longer

D)Although it is possible to be perfectly healthy as a vegetarian

E)A poor diet can lead to serious health problems

 

198-………….as long as he stayed out of trouble and did community service.

A)He has never been a well-respected member of society

B)Everybody knows how hard he tried to be a good citizen

C)He is known to be a good husband and father

D)The judge told him he would not have to go to jail

E)He promises that he will not get into trouble again

 

199-Unless new ways are found to process and dispose of sewage, ……….. .

A)obviously not enough has been done up to now

B)there' is a better way to handle the problem

C)water pollution will continue to grow worse

D)and so6n the rivers will be teeming with fish again

E)there may have been severe damage to marine life

 

200-………, the management fired them all and hired new ones.

A)If the management and the union couldn't reach an agreement

B)Had the staff not performed their duties effectively

C)When the Air Traffic Controllers went out on strike

D)As there are a lot of potential workers about to graduate from university

E)Should they be late for work three days in a row

 

201-My uncle is a very unpleasant person, …………… .

A)as his wife was one of the sweetest people I have ever met

B)so no one seems eager to invite him to the family reunion

C)that the whole family feel obliged to visit him in the hospital

D)than anyone else in the family, as far as I know

E)though no one could ever remember him having any friends

 

202- While few people have ever seen one, ………… .

A)they will never forget their first encounter with a shark

B)nearly everyone knows what a polar bear looks like

C)it is, therefore, unlikely that UFOs actually exist

D)many other people live in snow for most of the year

E)not many people would recognise a pelican though

 

203-…….......in order not to lose our way, it was obvious we would have to hire a guide.

A)We had to spend a lot of extra money

B)Because it had seemed so interesting to everyone in the party

C)We should make sure that we know a lot about the terrain

D)As we had a good map and a compass

E)Though it was an expense that we hadn't counted on

 

204-I feel that I now have much more energy…………… .

A)until I began a full-time job again

B)ever since I began exercise classes at the local gym

C)when l began to walk my dog in the mornings

D)because of the exercise I've been taking recently

E)just after I began to practise meditation

 

205-……….., despite owning hundreds of them himself.

A)The prophet, Jesus of Nazareth was well-known as a carpenter

B)Paul's never actually liked the taste of yoghurt or cheese

C)Thomas Jefferson was opposed to the idea of keeping slaves

D)Ross Perot has an enormous collection of automobiles

E)Frank has never been very good at making new friends

 

206-In spite of being dangerous and feared fish, ………. .

A)sharks attack over a hundred people annually

B)piranhas usually attack their prey in large numbers

C)Stephen Speilberg's film "Jaws" gave them a powerful reputation

D)more than thirty-five people have been killed by sharks this year

E)piranhas are caught for food by South Americans

 

207-Research carried out recently suggests………….. .

A)which involved many well-known doctors and nutritionists

B)that one or two glasses of red wine every day is good for your heart

C)to eat five small meals a day instead of three big ones

D)so we can be sure that grape juice is the best nutrient for the brain

E)as some people do not believe there can be any benefit in eating vegetables raw

 

208-He is hoping to be able to earn a lot of money…………… .

A)when he started his own business five years ago

B)as soon as he graduates from university

C)which turned out great as he was able to buy the boat

D)if he had taken the opportunity when it presented itself

E)but the stock market crashed at a very bad time for him

 

209-……………, yet I have hardly been so disappointed by anything in life.

A)I know that I am going to be the happiest man alive after we get married

B)We were looking forward to seeing one of the world’s most beautiful sights

C)My father has warned me about failing if I don't study hard

D)I have never seen anything so beautiful as the Taj Mahal by moonlight

E)We were told that it was one of the worst restaurants in town

 

210-……….,which are ground, mixed with spices and fried in oil.

A)Köfte recipes vary from place to place

B)Pumpernickel is a tough and close-textured loaf

C)Lahmacun is enjoyed by many people

D)Pasta is a speciality of Italy

E)Falafel is made from chickpeas

 

CEVAP ANAHTARI

 

197D             198D      199C      200C      201B      202B      203E      204D      205C      206E      207B      208B      209B      210E


Detaylı İngilizce Grameri, Videoları ve Testlerine Sağdaki Menüden Ulaşabilirsiniz.
ÜCRETSİZ KPSS VİDEO DERSLER, TESTLER BURADA TIKLAYINIZ


BENZER KONULARI SİTE İÇİNDE ARAYIN








  • SİTE İÇİ ARAMA
  • Kariyerdersleri.com
  • KATEGORİLER
  • HAKKIMIZDA
Mutlu olmayı yarına bırakmak, karşıya geçmek için nehrin durmasını beklemeye benzer ve bilirsin, o nehir asla durmaz.
KPSS MATEMATİK KPSS GEOMETRİ KPSS VATANDAŞLIK KPSS TÜRKÇE KPSS TARİH KPSS COĞRAFYA
İNGİLİZCE ALMANCA İTALYANCA KARİYER OYUN BİLGİSAYAR YAZILIM BİLGİSAYAR NETWORK
BİLGİSAYAR DONANIM BİLİŞİM TERİMLERİ CİLT VE CİLT BAKIMI HASTALIKLARIMIZ İNSAN VÜCUDU NEDİR